1279: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1279年
c (Bot: Nambahaké se:1279)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1279年)
[[vo:1279]]
[[war:1279]]
[[wuu:1279年]]
[[yo:1279]]
[[zh:1279年]]
63.087

besutan