1646: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1646年
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:1646)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1646年)
[[vo:1646]]
[[war:1646]]
[[wuu:1646年]]
[[yo:1646]]
[[zh:1646年]]
60.617

besutan