1302: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1302年
c (Bot: Nambahaké se:1302)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1302年)
[[vo:1302]]
[[war:1302]]
[[wuu:1302年]]
[[yo:1302]]
[[zh:1302年]]
62.423

besutan