1320: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1320年
c (Bot: Nambahaké se:1320)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1320年)
[[vo:1320]]
[[war:1320]]
[[wuu:1320年]]
[[yo:1320]]
[[zh:1320年]]
61.714

besutan