816: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:816年
c (Bot: Nambahaké se:816)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:816年)
[[vo:816]]
[[war:816]]
[[wuu:816年]]
[[yo:816]]
[[zh:816年]]
60.762

besutan