521: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:521年
c (r2.7.1) (bot Menambah: et:521)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:521年)
[[vo:521]]
[[war:521]]
[[wuu:521年]]
[[yo:521]]
[[zh:521年]]
60.054

besutan