1417: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1417年
c (Bot: Nambahaké se:1417)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1417年)
[[vo:1417]]
[[war:1417]]
[[wuu:1417年]]
[[yo:1417]]
[[zea:1417]]
61.193

besutan