585: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:585年
c (r2.7.2) (bot Menambah: lmo:585)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:585年)
[[vo:585]]
[[war:585]]
[[wuu:585年]]
[[yo:585]]
[[zh:585年]]
61.527

besutan