1348: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1348年
c (Bot: Nambahaké se:1348)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1348年)
[[vo:1348]]
[[war:1348]]
[[wuu:1348年]]
[[yo:1348]]
[[zh:1348年]]
63.052

besutan