1361: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1361年
c (Bot: Nambahaké se:1361)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1361年)
[[vo:1361]]
[[war:1361]]
[[wuu:1361年]]
[[yo:1361]]
[[zh:1361年]]
62.362

besutan