629: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:629年
c (Bot: Nambahaké se:629)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:629年)
[[vo:629]]
[[war:629]]
[[wuu:629年]]
[[yo:629]]
[[zh:629年]]
60.198

besutan