1388: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1388年
c (Bot: Nambahaké se:1388)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1388年)
[[vo:1388]]
[[war:1388]]
[[wuu:1388年]]
[[yo:1388]]
[[zh:1388年]]
63.050

besutan