964: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:964年
c (Bot: Nambahaké se:964)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:964年)
[[vo:964]]
[[war:964]]
[[wuu:964年]]
[[yo:964]]
[[zh:964年]]
60.799

besutan