1389: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1389年
c (Bot: Nambahaké se:1389)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1389年)
[[vo:1389]]
[[war:1389]]
[[wuu:1389年]]
[[yo:1389]]
[[zea:1389]]
62.976

besutan