1404: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1404年
c (Bot: Nambahaké se:1404)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1404年)
[[vo:1404]]
[[war:1404]]
[[wuu:1404年]]
[[yo:1404]]
[[zea:1404]]
60.587

besutan