1434: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1434年
c (Bot: Nambahaké se:1434)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1434年)
[[vo:1434]]
[[war:1434]]
[[wuu:1434年]]
[[yo:1434]]
[[zea:1434]]
63.050

besutan