1508: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1508年
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké sh:1508)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1508年)
[[vo:1508]]
[[war:1508]]
[[wuu:1508年]]
[[yo:1508]]
[[zh:1508年]]
62.955

besutan