1440: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1440年
c (Bot: Nambahaké se:1440)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1440年)
[[vo:1440]]
[[war:1440]]
[[wuu:1440年]]
[[yo:1440]]
[[zh:1440年]]
61.768

besutan