1447: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1447年
c (Bot: Nambahaké se:1447)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1447年)
[[vo:1447]]
[[war:1447]]
[[wuu:1447年]]
[[yo:1447]]
[[zh:1447年]]
60.584

besutan