600: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:600年
c (Bot: Nambahaké se:600)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:600年)
[[vo:600]]
[[war:600]]
[[wuu:600年]]
[[yo:600]]
[[zh:600年]]
63.050

besutan