1457: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1457年
c (Bot: Nambahaké se:1457)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1457年)
[[vo:1457]]
[[war:1457]]
[[wuu:1457年]]
[[yo:1457]]
[[zh:1457年]]
62.348

besutan