1494: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1494年
c (Bot: Nambahaké se:1494)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1494年)
[[vo:1494]]
[[war:1494]]
[[wuu:1494年]]
[[yo:1494]]
[[zh:1494年]]
62.130

besutan