1497: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1497年
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1497)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1497年)
[[vo:1497]]
[[war:1497]]
[[wuu:1497年]]
[[yo:1497]]
[[zh:1497年]]
61.768

besutan