1498: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1498年
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1498)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1498年)
[[vo:1498]]
[[war:1498]]
[[wuu:1498年]]
[[yo:1498]]
[[zh:1498年]]
62.379

besutan