1526: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1526年
c (r2.6.4) (bot Menambah: zh-min-nan:1526 nî)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1526年)
[[vo:1526]]
[[war:1526]]
[[wuu:1526年]]
[[yo:1526]]
[[zh:1526年]]
61.288

besutan