1528: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1528年
c (r2.6.4) (bot Menambah: zh-min-nan:1528 nî)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1528年)
[[vo:1528]]
[[war:1528]]
[[wuu:1528年]]
[[yo:1528]]
[[zh:1528年]]
62.102

besutan