Anggur (ombèn-ombèn): Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Ngowah bn:ওয়াইন dadi bn:মদ
c (bot Menambah: uz:Sharob)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah bn:ওয়াইন dadi bn:মদ)
[[be-x-old:Віно]]
[[bg:Вино]]
[[bn:ওয়াইনমদ]]
[[br:Gwin]]
[[bs:Vino]]
40.137

besutan