1135: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:1135
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1135年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:1135)
[[map-bms:1135]]
[[mg:1135]]
[[mhr:1135]]
[[mi:1135]]
[[mk:1135]]
70.202

besutan