1385: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:1385
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1385年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:1385)
[[map-bms:1385]]
[[mg:1385]]
[[mhr:1385]]
[[mi:1385]]
[[mk:1385]]
70.202

besutan