2013: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké vls:2013
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:2013)
c (Bot: Nambahaké vls:2013)
[[uz:2013]]
[[vi:2013]]
[[vls:2013]]
[[vo:2013]]
[[war:2013]]
32.744

besutan