1565: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:1565
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1565年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:1565)
[[map-bms:1565]]
[[mg:1565]]
[[mhr:1565]]
[[mi:1565]]
[[mk:1565]]
70.202

besutan