1615: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:1615
c (Bot: Nambahaké rue:1615)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:1615)
[[map-bms:1615]]
[[mg:1615]]
[[mhr:1615]]
[[mi:1615]]
[[mk:1615]]
70.202

besutan