1635: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:1635
c (Bot: Nambahaké rue:1635)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:1635)
[[map-bms:1635]]
[[mg:1635]]
[[mhr:1635]]
[[mi:1635]]
[[mk:1635]]
70.202

besutan