1535: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1535年
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:1535)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1535年)
[[vo:1535]]
[[war:1535]]
[[wuu:1535年]]
[[yo:1535]]
[[zea:1535]]
62.379

besutan