1694: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:1694
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1694年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:1694)
[[map-bms:1694]]
[[mg:1694]]
[[mhr:1694]]
[[mi:1694]]
[[mk:1694]]
70.202

besutan