1698: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:1698
c (Bot: Nambahaké rue:1698)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:1698)
[[map-bms:1698]]
[[mg:1698]]
[[mhr:1698]]
[[mi:1698]]
[[mk:1698]]
70.202

besutan