1703: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:1703
c (Bot: Nambahaké rue:1703)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:1703)
[[lv:1703. gads]]
[[map-bms:1703]]
[[mhr:1703]]
[[mi:1703]]
[[mk:1703]]
70.202

besutan