1710: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:1710
c (Bot: Nambahaké rue:1710)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:1710)
[[lv:1710. gads]]
[[map-bms:1710]]
[[mhr:1710]]
[[mi:1710]]
[[mk:1710]]
70.202

besutan