Polifenol: Béda antara owahan

625 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: {{inuseuntil|28 Pebruari 2013}} '''Polifenol''' ''(poliphenol) yaiku klompok bahan kimia kng ndarbèni luwih saka siji unit fenol saben molekul.<ref name="internet1">{{...)
 
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
 
'''Polifenol''' ''(poliphenol) yaiku klompok bahan [[kimia]] kng ndarbèni luwih saka siji unit [[fenol]] saben [[molekul]].<ref name="internet1">{{id}}[http://bumbata.co/18696/tips-antioksidan-8-manfaat-polifenol-untuk-kesehatan/ Manfaat Polifenol](diundhuh 7 Januari 2013)</ref> Polifenol ditemokaké kanthi alami ing [[tetanduran]].<ref name="internet1"/> Polifenol migunani kanggo mènèhi werna ing tetanduran, tuladhané werna [[godhong]] nalika alum utawa arep gogrog.<ref name="internet1"/> Jinis polifenol kang paling asring ditemokaké ing tetanduran yaiku [[flavonoid]], [[asam fenolat]], [[catechin]], [[anthocyanin]], [[isoflavin]], [[quercetin]], lan [[resveratrol]].<ref name="internet1"/>
 
== Cathetan Suku ==
{{reflist}}
 
[[Kategori:Kimia]]
 
[[ca:Polifenol]]
[[cs:Polyfenol]]
[[da:Polyfenol]]
[[de:Polyphenole]]
[[en:Polyphenol]]
[[eo:Polifenolo]]
[[es:Polifenol]]
[[et:Polüfenoolid]]
[[fi:Polyfenolit]]
[[fr:Polyphénol]]
[[hu:Polifenolok]]
[[id:Polifenol]]
[[it:Polifenolo]]
[[ja:ポリフェノール]]
[[ko:폴리페놀]]
[[nl:Polyfenol]]
[[no:Polyfenol]]
[[pl:Polifenole]]
[[pt:Polifenol]]
[[ro:Polifenol]]
[[sr:Polifenol]]
[[sv:Polyfenol]]
[[tr:Polifenol]]
[[uk:Поліфеноли]]
[[zh:多酚]]
1.502

besutan