695: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:695
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:695年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:695)
[[lv:695. gads]]
[[map-bms:695]]
[[mhr:695]]
[[mk:695]]
[[mr:इ.स. ६९५]]
70.202

besutan