875: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:875
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké lv:875. gads)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:875)
[[lv:875. gads]]
[[map-bms:875]]
[[mhr:875]]
[[mk:875]]
[[mr:इ.स. ८७५]]
70.202

besutan