Paus Bonifatius I: Béda antara owahan

33 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké ar:بونيفاس الأول
c (Suntingan Jv03 army (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning EmausBot)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ar:بونيفاس الأول)
 
[[af:Pous Bonifatius I]]
[[ar:بونيفاس الأول]]
[[be:Баніфацый I, Папа Рымскі]]
[[be-x-old:Баніфацыюс I (папа рымскі)]]
60.944

besutan