Polifenol: Béda antara owahan

343 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
== Mupangat ==
 
Sawatara polifenol wigati banget kayata [[flavon]], [[flavonoid]], [[lan [[isoflavon]] kang dimagertèni nduwèni sipat [[antioksidan]].<ref name="internet1"/> Antioksidan iki dipracaya nduwe khasiat ningkataké kemampuan [[anti-inflamasi]] lan kanggo kekebalan awak.<ref name="internet1"/> Kandhutan Antioksidan ing polifenol bisa netralaké radhikal bébas kang nduwé èfèk ngrusak sèl-sèl lan jaringan awak lan ngalang-ngalangi prosès dadi tuwa amarga radhikal bébas kasebut.<ref name="internet1"/> Polifenol uga nguwataké sistem kekebalan awak kanggo njaga kasarasan lan nyegah tuwuhé [[penyakit]].<ref name="internet1"/>
 
 
1.502

besutan