Kanonisasi: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké vi:Tuyên thánh
c (Bot: Nambahaké vi:Tuyên thánh)
[[tl:Kanonisasyon]]
[[uk:Канонізація]]
[[vi:Tuyên thánh]]
[[war:Kanonisasyon]]
[[zh:基督教聖人]]
32.744

besutan