Donburi: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké th:ดมบุริ
c (r2.7.1) (bot Menambah: fr:Donburi)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké th:ดมบุริ)
[[pt:Donburi]]
[[sv:Donburi]]
[[th:ดมบุริ]]
[[vi:Donburi]]
[[zh:丼物]]
2.367

besutan