Jang Geun-suk: Béda antara owahan

21 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nyingkiraké ca:Jang geun suk
c (Bot: Nambahaké mn:Чан Гынь-сок)
c (r2.7.3) (Bot: Nyingkiraké ca:Jang geun suk)
 
[[ar:جانج جين-سوك]]
[[ca:Jang geun suk]]
[[en:Jang Keun-suk]]
[[es:Jang Geun Suk]]