Polifenol: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
== Sumber Polifenol ==
 
Woh-wohan, jejanganan, lan [[teh]] yaiku panganan kang akèh ngandhut polifenol.<ref name="internet1"/> [[Stroberi]], [[blackberry]], [[apel]], [[delima]], [[anggur]], [[pir]], lan [[plum]] kalebu woh-wohan kang ngandhut polifenol kang dhuwur.<ref name="internet1"/> Déné jejanganan kang ngandhut polifenol yaiku [[kubis]], [[brokoli]], [[bawang]], [[peterseli]], lan [[seledri]].<ref name="internet1"/> Kajaba kuwi, polifenol bisa ditemokaké ing [[anggur abang]], [[kopi]], [[teh]], [[coklat]], [[minyak zaitun]], [[kacang-kacangan]], [[kenari]], [[mete]], [[hezelnut]], [[pecan]], lan [[kacang brol]].<ref name="internet1"/>
 
== Mupangat ==
1.502

besutan