Sulokacitra: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Menambahkan Kategori:Korawa)
'''Sulokacitra''' iku, salah sijining para [[Korawa satus]]. Jenengé diarani ing layang gancaran [[Adiparwa]], kitab pratamané [[Mahabharata]].
 
==Delengen uga==