1867: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké hsb:1867
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1867年)
c (Bot: Nambahaké hsb:1867)
[[hif:1867]]
[[hr:1867.]]
[[hsb:1867]]
[[ht:1867 (almanak gregoryen)]]
[[hu:1867]]
32.744

besutan