1865: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké hsb:1865
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1865年)
c (Bot: Nambahaké hsb:1865)
[[hif:1865]]
[[hr:1865.]]
[[hsb:1865]]
[[ht:1865 (almanak gregoryen)]]
[[hu:1865]]
32.744

besutan